Terug naar site

UCLL start met nieuw keuzetraject Circulaire Economie

 

De UCLL Banabaopleiding Advanced Business Management in Heverlee pakt vanaf academiejaar 2021-2022 uit met een nieuwkeuzetraject Circulaire Economie, met gastlectoren die hun expertise delen met de studenten. Studio D is verheugd om één van de gastlectoren te zijn.  

Meer en meer bedrijven en organisaties zetten zich in voor een duurzamere toekomst en kijken uit naar studenten die hun organisatie kunnen versterken met innoverende ideeën. Een positieve tendens die de UCLL alleen maar kan toejuichen, en daarom besloten ze hun schouders te zetten onder een vervolgopleiding ‘circulaire economie’.    

Dit eenjarig specialisatiejaar richt zich op Moving Minds die zich willen verdiepen in de circulaire processen en businessmodellen van de toekomst. 

Ken of ben je iemand die ook wil deel uitmaken van deze transitie? Neem dan zeker een kijkje op de UCLL Banaba Advanced Business Management website. 

Samen met de andere gastdocenten (Yolan Gielen van Vlaanderen Circulair, Geert Vaes en Anne Froidmont van Werecircle en Lukas Lanneau van PNO Innovation) kijkt Studio D alvast uit naar het nieuwe academiejaar. In het vak ‘Faciliteren van circulaire processen’ hopen we alvast vele studenten te kunnen inspireren met boeiende inhoud en praktijkvoorbeelden! 

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK